Appartement te huur

850€ + 100€ per maand

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11368417
Immoweb code : 11368417

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Appartement

Ontdek het unieke karakter van Mechelen vanuit dit charmante appartement, perfect gelegen aan de IJzerenleen, in het hart van het historische centrum. Hier geniet je niet alleen van een comfortabel thuis, maar ook van een adembenemend uitzicht op de iconische Sint-Romboutstoren vanaf het bescheiden, maar sfeervolle terras dat grenst aan de achterste kamer.

Hoewel het interieur niet overdadig is, biedt het appartement alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. De compacte keuken is functioneel en goed uitgerust, de slaapkamers zijn comfortabel en de woonkamer straalt een gezellige sfeer uit waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag vol ontdekkingen in de stad.

Vanaf het terras heb je een intieme setting waar je kunt genieten van het majestueuze uitzicht op de historische skyline van Mechelen. Van het warme ochtendlicht tot de betoverende avondsfeer wanneer de toren prachtig verlicht is, elk moment biedt een unieke ervaring.

Stap buiten en laat je meevoeren door de levendige energie van Mechelen. Verken de kronkelende straatjes, ontdek de rijke geschiedenis en geniet van de vele gezellige cafés en restaurants in de buurt. Of je nu voor een kort verblijf komt of op zoek bent naar een langdurige thuisbasis, dit appartement biedt de ideale locatie om Mechelen te ervaren en te omarmen. Welkom in je nieuwe stukje Mechelse geschiedenis!

Neem contact op