Appartement te huur

960€ + 40€ per maand

1 slaapkamer 68 vierkante meters

Immoweb code : 11334285
Immoweb code : 11334285

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/06/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd appartement met landelijk uitzicht

Dit prachtig gerenoveerde appartement zal beschikbaar zijn voor verhuur vanaf 1 juni 2024. Momenteel ondergaat het een volledige upgrade met als doel een moderne en gezellige woonst te creëren. De rustige ligging is een absoluut pluspunt, met directe toegang tot de groene zone tussen Meise en Grimbergen, evenals een vlotte bereikbaarheid van de Brusselse ring en het openbaar vervoer.

Het appartement wordt afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en zal beschikken over een moderne badkamer met inloopdouche, een apart toilet, een ruime slaapkamer en een volledig uitgeruste keuken. De woonkamer is ruim en heeft grote ramen ter bevordering van de natuurlijke lichtinval. Daarnaast is er een gezamenlijke berging op de begane grond (te delen met 1 andere huurder) en een vaste parkeerplaats achter het gebouw. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementsgebouw met 4 wooneenheden en 1 commerciële ruimte.

De huurwaarborg bedraagt 3 maanden huur (2880€), geblokkeerd op de bankrekening van de huurder. Het huurcontract wordt initieel aangegaan voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging op langere termijn na een wederzijdse positieve evaluatie.

Hoewel een bezichtiging ter plaatse momenteel niet zinvol is vanwege de verbouwingen (badkamer en keuken zijn nog niet geïnstalleerd), raad ik gemotiveerde kandidaat huurders aan alvast een seintje te geven zodat ik de bezoekdagen beter kan inplannen. Meer foto’s van de binnenruimtes zijn eveneens beschikbaar op aanvraag.

Neem contact op