Appartement te huur

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 10709846
Immoweb code : 10709846

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met twee slaapkamers, terras en gar

Noteer dat dit project duurzaam werd gebouwd door een erkende opdrachtgever die jaar en dag in het vak zit. Het project is duurzaam door de aanwezigheid van vloerverwarming, de zonnepanelen en het perfecte E-peil 19. Door de zonnepanelen kan uw auto of fiets gratis opgeladen worden. Bovendien zijn er dus quasi bijna geen energiekosten door het BEN-certificaat (= Bijna Energie Neutraal).

Altijd al gedroomd van modern wonen terwijl u omringd bent door een oase van rust? Maak kennis met Narcis. Bovendien is het zeer aangenaam wonen voor iemand die houdt van een wandeling of fietstocht in de natuur!

Dit appartement is 82 m2 groot en is voorzien van twee slaapkamers.

Indeling:
Gelijkvloers: op het gelijkvloers vind je één private garagmet bijhorend één private autostaanplaats. Je komt het appartement binnen langs de private inkomhal die je onmiddellijk toegang biedt tot de ruime en lichtrijke woonkamer (24 m2) met een open keuken (7,50 m2) voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Aansluitend is er een bergruimte (4,70 m2) voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime en zonnige terras (16,60 m2) waar je in alle rust kan genieten. Verder zijn er twee slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche.

Geen gemeenschappelijke kosten! De garage (+ 1 extra bijhorende private autostaanplaats) zijn verplicht bij te huren aan 5

Neem contact op