Appartement te huur

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 10262532
Immoweb code : 10262532

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Ruim lichtrijk tweeslaapkamer appartement in centrum Mortsel

Er is zowel een lift als een trap naar dit appartement op de tweede verdieping. De voordeur geeft direct toegang tot de ruime leefruimte met achteraan de open keuken. Er is een ingebouwde kookplaat, koelkast met vriesvak, oven en aansluiting voor een vaatwasser en witte kasten boven en onder voor opslag. Witte rechthoekige tegels vormen de achterwand.

Het lichtrijke woongedeelte ligt aan de voorzijde en kijkt uit op het commercieel centrum van de stad.
Achteraan het appartement bevindt zich het nachtgedeelte met twee ruime slaapkamers waarvan één uitgevend op het grote, zonnige terras en de master. Verder de badkamer met ligbad en badkamer meubel.
Het appartement heeft een eigen terras dat toegankelijk is vanuit de slaapkamer. Met panoramisch uitzicht en zuid georiënteerd is het de perfecte plek voor een lunch of apéroke in de zon.

Gelegen in het kloppend hart van Mortsel. Tram-, bus-, en treinhaltes, supermarkten, deli’s en snackbars binnen handbereik. Op slechts een paar stappen van de begeerde wekelijkse woensdagmarkt waar je lekker kan rondkuieren, chatten met de mede Mortselaars en verse en kwaliteitsvolle producten halen. Heerlijk.

Neem contact op