Appartement te huur

895€ per maand

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11337889
Immoweb code : 11337889

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/05/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement te huur met 3 slaapkamers in Nazareth

Dit 3-slaapkamerappartement biedt een grote leefruimte, perfect voor wie op zoek is naar comfort en ruimte. Bij het betreden van de imposante inkomhal word je meteen gegroet door hoge plafonds en een charmante trappenhal, die een gevoel van grandeur en elegantie uitstraalt. Met drie royale slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of om gasten te verwelkomen. En wat een uitzicht! Vanuit de slaapkamers kun je genieten van een prachtig panorama op de sfeervolle kerk.
Dankzij screens én zonneverduistering kun je de lichtinval en privacy naar wens regelen, terwijl je toch kunt genieten van het buitenleven zonder afbreuk te doen aan je comfort.Bovendien biedt dit appartement extra opbergruimte op zolder, waardoor je gemakkelijk al je spullen kunt organiseren en een opgeruimde leefomgeving kunt behouden. Ook is er een mogelijkheid gebruik te maken van parking naast het appartement.
Interesse? Schrijf je in voor het bezoekmoment op zaterdag 4 mei!
Wens je dit pand te bezichtigen, schrijf je dan snel in voor het bezoekmoment op zaterdag 4 mei van 10u30 tot 12u via http://www.maesconceptimmo.be (zwarte knop).Of contacteer Laura op het nummer 0471/46.41.55 of mail naar [email protected].

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op