Appartement te huur

825€ + 427€ per maand

2 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11363749
Immoweb code : 11363749

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement in historische boerderij met royale tuin

Dit charmante appartement is gelegen in een rustige landelijke omgeving, met uitstekende verbindingen naar Olen en Herentals. Geniet van een historische setting en het comfort van hedendaagse voorzieningen in deze authentieke hoeve uit 1750, gelegen op een ruim perceel van 2550 m².

Bij binnenkomst via de inkomhal leidt een trap u naar de eerste verdieping, u passeert de tussenverdieping waar zich een toilet/wasplaats bevindt met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping aangekomen, betreedt u de lichte en ruime woonkamer die biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een grote eettafel. De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast, oven, vaatwasser, kookplaat, dampkap, en spoelbak.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de badkamer, uitgerust met een wastafel en een ligbad met douchecombinatie waar weldra een warmwaterboiler met warmtepomp wordt geïnstalleerd. Verder beschikt het appartement over twee comfortabele slaapkamers. Boven deze slaapkamers bevindt zich een extra ruimte of vide, ideaal als opslag of knusse extra zithoek voor kinderen.

Het appartement heeft een grote tuin, perfect voor ontspanning op warme zomerdagen. U kunt hier heerlijk barbecueën of simpelweg van de zon genieten. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

BELANGRIJK

In de lasten van 427,02 EUR zijn alle kosten voor gas, elektriciteit, water, internet, tv-abonnement, en de gedeelde groene GFT- en gele papiercontainers inbegrepen.

Neem contact op