Appartement te huur

950€ + 50€ per maand

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11380554
Immoweb code : 11380554

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/06/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Dakappartement van 95 m² met ruim terras in het centrum van

INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP.
Op de 3de verdieping van een mooi complex vinden we dit smaakvol afgewerkt appartement van 95 m² gelegen in het gezellige centrum van Oud-Turnhout vlakbij winkels en openbaar vervoer.

Indeling:
Je betreed het appartement in de ruime hal welke via een mooie zwart stalen deur toegang geeft naar het woongedeelte. Hier bevindt zich de woonkamer en de open keuken welke volledig ingericht is met een keramische kookplaat, koelkast, combi-oven, vaatwasser en diepvriezer met 3 lades. Aansluitend bevindt zich een praktische berging. Hier is aansluiting voor wasmachine en droogkast. Tevens voldoende plaats om nog wat spullen op te bergen. Via een groot schuifraam heb je toegang naar het ruime zuid west terras achteraan. Van hieruit heb je ook zicht op het dorpsplein. In de hal bevindt zich een apart gastentoilet, een zeer ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Verder zijn er nog 2 slaapkamers.

De huur omvat tevens 1 overdekte en 1 open staanplaats achteraan het gebouw. Hier is tevens een gezamenlijke fietsenberging en aparte ruimte om vuilbakken te plaatsen.

Bijzonderheden:
* beschikbaar vanaf 1 juni 2024.
* lift aanwezig
* vliegenramen aanwezig
* Gordijnen aanwezig
* Servicekosten: €50/maand
* Vloerverwarming

Neem contact op