Appartement te huur

650€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 11290228
Immoweb code : 11290228

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartementen

Deze lichte, moderne flat biedt comfortabele leefruimte in een praktische, vriendelijke omgeving. Dankzij de ruime indeling kun je elke ruimte optimaal benutten, wat een gezellige en aangename sfeer creëert.

De belangrijkste kenmerken van deze flat zijn twee ruime slaapkamers voor optimaal comfort, een badkamer die is uitgerust om aan je dagelijkse behoeften te voldoen, een kelder voor extra opslagruimte, een gemeenschappelijke tuin om van het buitenleven te genieten en een privéparkeerplaats voor veilig parkeren.

Deze flat ligt vlak bij het stadscentrum en alle voorzieningen en is een ideale keuze voor wie op zoek is naar comfort en functionaliteit in het dagelijks leven. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik, wat zorgt voor een dynamische en handige woonomgeving.

Mis deze kans niet om een comfortabele en functionele flat te huren die perfect past bij je moderne levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging en ontdek zelf wat deze uitzonderlijke flat allemaal te bieden heeft!

Huurprijs: 650€ exclusief kosten - 2 maanden huurgarantie.

Neem contact op