Appartement te huur

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11137651
Immoweb code : 11137651

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Verhuurd Gezellig tweeslaapkamer appartement met zonnig terr

In de Kerkstraat te Rumst vinden we dit zeer licht en recent appartement gelegen op de eerste verdieping van een klein gebouw. Er is geen lift in het gebouw, wél een ruim terras op bankiraï met een prachtig uitzicht op groen! Belangrijke invalswegen (Antwerpen/Brussel) bevinden zicht op slechts 5 minuten.

Indeling:
Via de algemene inkom met traphal komt u binnen in de lichte woonkamer met open keuken. Deze is ingericht met kasten en toestellen (oven, keramisch kookvuur, dampkap, ijskast met vriesvak). Een van de ingemaakte kasten in de keuken is tevens voorzien van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast. Via een groot schuifraam in de living krijgen we toegang tot het mooie en zonnige terras over de volledige breedte van de achtergevel.

De nachthal voorzien van talrijke ingemaakte kasten biedt ons toegang tot een apart toilet; een handige berging en twee ruime slaapkamers (13m² en 10m²). Centraal vinden we een verzorgde badkamer ingericht met een ligbad voorzien van een douchescherm en een lavabo.

Nuttige informatie:
·Maandelijkse kosten: € 25,- (onderhoud gemene delen en minuterie),
·Huurwaarborg: 3 maanden
·Plaatsbeschrijving: € 225 (per partij)
·Beschikbaar: 01/05/2024
·EPC: 102 kWh/m²

!!! NIEUW: PLAN VANAF NU ZELF JOUW AFSPRAAK IN VIA ONZE ONLINE MODULE!!!
Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik vervolgens op de roze knop 'Vraag je bezoek aan'.

Neem contact op