Appartement te huur

1100€ per maand

1 slaapkamer 83 vierkante meters

Immoweb code : 11130286
Immoweb code : 11130286

Overzicht

1 slaapkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 30/04/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement in het centrum van Schilde

De locatie van het project THB209 is uitmuntend. Hier woon je pal in het centrum van Schilde, omringd door alle benodigde faciliteiten. Denk aan modieuze boetieks, gezellige cafés, restaurants, fitnesscentra,... maar ook het gemeentehuis, supermarkten, scholen, en kinderopvang zijn dichtbij.

In de appartementen van THB209 staat alles in het teken van een optimaal wooncomfort. Deze appartementen zijn ontworpen om levenslang comfortabel te kunnen wonen. Vanuit het drempelloze schuifraam wandel je moeiteloos naar het terras en je stapt zonder obstakels in de douche. Bovendien dragen de ruime liften bij aan de comfortabele toegankelijkheid van het gebouw.

Er is bewust gekozen voor de meest energiezuinige verwarmingsoplossingen.Keramische parketvloeren worden gecombineerd met vloerverwarming welke aangestuurd wordt door een zeer energiezuinige en ecologische geothermische warmtepomp.

Vanop het mooie terras hebt u een prachtig uitzicht op de privatieve binnentuin.

Het appartement zelf is gezellig ingericht met hoogwaardige materialen. De centrale inkomhal biedt toegang tot de slaapkamer met inpandige dressing en badkamer (dubbele wastafel en inloopdouche) een berging/wasplaats en apart toilet.

De leefruimte is voorzien van een mooie open keuken en woon- en eetkamer.

Staanplaats met berging in de ondergrondse parkeergarage verplicht mee te huur aan € 100/mnd.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op