Appartement te huur

975€ + 90€ per maand

1 slaapkamer 68 vierkante meters

Immoweb code : 11335467
Immoweb code : 11335467

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer in Schiplaken

Nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer in Schiplaken

In de nieuwe, kleinschalige residentie 'Den Atelier', gelegen in Schiplaken, kan je op de tweede verdieping dit appartement terugvinden.

De inkomhal, met apart gastentoilet, biedt toegang tot de leefruimte met open keuken. De leefruimte geeft uit op het zuid-gerichte terras. Verder kan je in het appartement één slaapkamer terugvinden, alsook een badkamer voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. In het appartement is er ook een berging waar je een aansluiting voor wasmachine en droogkast kan terugvinden, alsook jouw eigen warmtepomp voor de sanitaire voorzieningen. Verder heeft dit appartement 6 privatieve zonnepanelen.

In de kelderverdieping van het gebouw kan je jouw wagen eenvoudig kwijt. Je beschikt namelijk over een privatieve autostaanplaats. Jouw fiets kan je dan weer kwijt in één van de gemeenschappelijke fietsenstallingen. Verder heb je nog een privatieve kelderberging, alsook een afval-locker om jouw persoonlijke vuilnisbakken in te bewaren.

Je kan gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin en aan de overkant van de straat kan je het Bloso-Domein van Hofstade terugvinden.

De verwarming en passieve koeling van het appartement gebeurt op basis van geothermie door middel van een gemeenschappelijke warmtepomp. Er werden ook zonnepanelen voorzien voor de gemeenschappelijke delen.

Wil jij wonen in een groene omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid, met

Neem contact op