Appartement te huur

795€ + 10€ per maand

2 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11408357
Immoweb code : 11408357

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim dakappartement te St-Gillis bij Dendermonde

Gezellig dakappartement in hartje centrum
Dit ruime dakappartement van 119m² bevindt zich op de tweede verdieping (zonder lift) en biedt een gunstige ligging met tal van voordelen. Op wandelafstand vindt u scholen, winkels aan de B. Potiaulaan, het station van Dendermonde en een bushalte, wat zorgt voor een ideale ligging voor allerlei voorzieningen.
De indeling van het appartement is als volgt: een ruime inkomhal die toegang biedt tot een berging/wasplaats en een sublieme ruime woon- en leefruimte met een open geïnstalleerde keuken. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, evenals een uitgeruste badkamer met een dubbele wastafel, douche en toilet. Voor de verwarming wordt gebruik gemaakt van centrale verwarming op aardgas en het appartement is voorzien van dubbele beglazing.
Parkeren is geen probleem met voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan de kerk die recht tegenover het gebouw ligt. Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 oktober 2024 en de algemene kosten bedragen 10 per maand, exclusief de huurprijs.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 052/55.55.55 of per e-mail via [email protected].

Neem contact op