Appartement te huur

825€ per maand

2 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 11113149
Immoweb code : 11113149

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met twee grote terrassen en prachtig uitzicht

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping in het centrum. U beschikt over twee grote terrassen en een achterliggende garagebox.

U betreedt het appartementencomplex via de algemene inkomhal, zowel via de lift als via de trap bereikt u de inkomdeur van het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet met handenwasser en ingemaakte vestiaire kast. Door de glazendeur bereikt u de lichtrijke zithoek met toegang tot het terras (5m²). De open ingerichte keuken met kookeiland en de eethoek hebben rechtstreeks toegang tot het achterliggende terras (30m²). Op de nachthal zijn er twee slaapkamers en een badkamer. De ruime badkamer beschikt over een inloopdouche, dubbel lavabomeubel met spiegelkast en een handdoekrek.

Nog enkele troeven van dit appartement: Vloerverwarming, nieuwbouw, hoogwaardige afwerking, volledig geschilderd, achterliggende garagebox aan €50,00/maand en bijhorende autostaanplaats aan €30,00/maand (verplicht), lage algemene kosten van € 50,00/maand (verplicht) en laag E-peil.

De datum van beschikbaarheid is bespreekbaar.

Interesse in dit prachtige appartement? Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren en mail naar [email protected].

Neem contact op