Appartement te huur

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 10256246
Immoweb code : 10256246

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/12/2022
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Appartement vlakbij natuurgebied de Westerplas

OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie C184 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Dit rustig gelegen appartement op het gelijkvloers van residentie Permeke beschikt over een tuin met uitzicht op een bos en beek. Geniet van de zon op het zuidelijk gelegen terras. Er zijn zonnescreens voor de ramen in de living en een zonneluifel op het terras aanwezig.
Indeling: hal met toilet en vestiairekast, ruime living met open, volledig geïnstalleerde keuken en berging, Twee slaapkamers en een badkamer met bad en douchemogelijkheid. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging. Vooraan is er een private autostaanplaats en rechtover het gebouw kan je ook gebruik maken van de parking van de Oase.
Hou je van rust, wandelen of sporten maar wil je toch graag dichtbij de autostrade en de winkels wonen dan moet je zeker naar dit appartement komen kijken.
Er wordt een voorschot van €50 per maand gevraagd voor de gemeenschappelijke kosten en €25 per maand voor het waterverbruik.

Neem contact op