Appartement te huur

2 slaapkamers

Immoweb code : 11126281
Immoweb code : 11126281

Overzicht

2 slaapkamers
Beschikbaar vanaf : 01/03/2024
Verdieping : 8

Omschrijving

Appartement te huur in Hartje Sint-Niklaas.

Bent u opzoek naar een appartement gelegen in het centrum van Sint-Niklaas? Lees dan zeker en snel even verder!

Dit prachtige appartement in Sint-Niklaas is deels bemeubeld en beschikt over 2 kamers, 1 ervan wordt gebruikt als dressing op de foto's maar kan ook dienen als een tweede slaapkamer. Het appartement heeft een energielabel C, wat betekent dat het energiezuinig is en helpt om de energiekosten laag te houden.
Het appartement heeft een gemeenschappelijke kost van €150,00 voor het gebruik van water, warm water en verwarming. U dient dus enkel de elektriciteit en internet aan te sluiten.

Het appartement is gelegen in een rustige buurt, maar toch dicht bij alle voorzieningen en het stadscentrum. Het appartement is ideaal voor een koppel of iemand alleen.

De indeling is als volgt, we hebben op het gelijkvloers de gemeenschappelijke inkomhal. Het appartement bevindt zich op het 8ste verdiep, er zijn 2 liften ter beschikking.
We komen binnen in de ruime en lichtrijke woonkamer met de moderne open keuken. Daarnaast hebben we een ruim terras die verbonden is aan de woonkamer en de keuken.
Verder hebben we een gastentoilet met daarnaast de moderne en vernieuwde badkamer. Het appartement beschikt over 2 kamers die alle twee gebruikt kunnen worden als slaapkamer of 1 daarvan als dressing.
Verder is er nog een berging beneden in het appartement voor extra stock.

Parkeerplaatsen zijn er zeker genoeg rondom het appartement gebouw.
Huurprijs is €800/maand + €150,00/maand

Neem contact op