Appartement te huur

2 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 9061278
Immoweb code : 9061278

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Kwalitatief en stijlvol appartement met mezzanine.

Geschikt voor wie wil genieten van een luxueus kader, in het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van de Grote Markt, het centraal station, bushaltes en winkels.
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een stijlvol gebouw en is toegankelijk via een aparte ingang (die gemeenschappelijk is met het appartement op de eerste verdieping). Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 142,92 m² (exclusief terras van 29,93 m²).
De indeling van het appartement bestaat uit: de inkomhal met aparte gastentoilet, ruime woonkamer met een stijlvolle open keuken (voorzien van alle toestellen). Via de keuken bereik je het groot terras waar je volop in alle rust en privacy kan genieten van de zon.
Er zijn 2 grote slaapkamers die ieder over een eigen badkamer (inloopdouche, lavabo en toilet) beschikken. Via de trap in de woonkamer bereik je de mezzanine die baadt in het licht en geschikt is als hobbyruimte of bureau. Naast de mezzanine is nog een grote aparte bergruimte/wasplaats die nog tal van mogelijkheden biedt. Het appartement werd afgewerkt volgens de hedendaagse normen met oog voor detail en met gebruik van hoogwaardige materialen. Het appartement beschikt over airco en een ventilatiesysteem, werd volledig geschilderd en is voorzien van verlichting. De gemeenschappelijke kosten bedragen €50/maand.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op