Appartement te huur

1100€ per maand

3 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 11403957
Immoweb code : 11403957

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/06/2024
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Nieuwbouw appartement TE HUUR

Maak deel uit van het exclusieve nieuwbouwproject Wings, strategisch gelegen binnen fietsafstand van het bruisende centrum van Sint-Truiden. Hierdoor heeft u de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. 

Dit stijlvolle, bijna energieneutrale appartement combineert modern comfort met duurzame innovaties en biedt een aantrekkelijke levensstijl voor zowel jonge professionals als gezinnen.
Met een oppervlakte van 111m2  biedt dit appartement ruim plaats voor drie slaapkamers met opbergruimte.

De kern van dit appartement is de open leefruimte met een volledig uitgeruste keuken, waar kwaliteitsapparatuur en een doordacht design u uitnodigen om heerlijk te koken. Vanuit de royale leefruimte stapt u het ruime terras op van 43 vierkante meter, zuidoostelijk gericht, perfect voor uw ochtend koffie of het organiseren van gezellige avonden.

In de badkamer vinden we een grote inloopdouche en is verder uitgerust met twee lavabo's. 

Extra voorzieningen zoals een grote gemeenschappelijke tuin, overdekte autostaanplaats en een fietsenstalling maken dit aanbod compleet. Het appartement is tevens uitgerust met de nieuwste technologieën zoals zonnepanelen en een warmtepomp, wat zorgt voor uiterst energiezuinig wonen.

Op de gelijkvloers kan u makkelijk uw auto parkeren en de lift nemen tot aan de deur van uw appartement. Hier vinden we ook de ruime kelderberging terug, deze is voorzien van elektriciteit en verlichting.

De algemene...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op