Appartement te huur

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 10714682
Immoweb code : 10714682

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar appartement met twee slaapkamers, terras, autost

Welkom in residentie Durmezicht!

Op zoek naar een instapklaar en recent appartement met twee slaapkamers om te huren in het hartje van Tielrode? Lees dan snel even verder!

Noteer zeker de goede ligging, de nabijheid van verschillende invalswegen, het lage EPC-cijfer, de aanwezigheid van gordijnen op maat, het ruime terras, de autostaanplaats en een kelderberging die u van meer opslagruimte voorziet. Tevens waan je je vanop het terras in een rustige en indrukwekkende site. Noteer daarnaast ook de aanwezigheid van op-maat-gemaakte gordijnen en vliegenramen.

Indeling:
Ondergronds: een ruime autostaanplaats en een kelderberging die je nog meer opslagmogelijkheden biedt.
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappeen een lift.
U komt het appartement binnen langs de inkomhal die u verder leidt naar de lichtrijke en ruime woonkamer voorzien van een open keuken met al het nodige comfort en toestellen waaronder een combi-oven, een oven, een koelkast en een vaatwasmachine.
Vanuit de leefruimte heeft u meteen toegang tot het ruime terras waar je in alle rust kan genieten. Verder is er een berging voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast, een gastentoilet met een wasbak en een badkamer voorzien van een zeer ruime inloopdouche en een wastafel in een meubel. Daarnaast zijn er nog de twee, ruime slaapkamers.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro/maand.
De ondergrondse autostaanplaats is ve

Neem contact op