Appartement te huur

975€ + 65€ per maand

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11201481
Immoweb code : 11201481

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

APP. MET 2 SLKS, TERRAS EN PARKING

APP. MET 2 SLKS, TERRAS EN PARKING

In Temse treffen wij residentie Viridi aan. Het project wordt gekenmerkt door ecologisch wonen in een groen kader, dit alles op een centrale ligging. Zo vinden wij in de nabije omgeving verscheidene eetgelegenheden, supermarkten, lokale handelaars, Park den Esch, de TemseBrug, ... terug. Kortom een toplocatie met voor ieder wat wils!

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en omvat een inkomhal, een leefruimte bestaande uit een zit-, een eethoek en een volledig geïnstalleerde keuken. Verder ontdekken wij twee slaapkamers, een badkamer, een afzonderlijk toilet en een berging. Leuk detail is het aangename terras waar men heerlijk tot rust kan komen. Als kers op de taart is er de aanwezigheid van een autostaanplaats en een gemeenschappelijke fietsenstalling met aanwezigheid van oplaadpunten.

Troeven:
- Centrale ligging
- Parking/autostaanplaats
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- Privatieve terrassen + gemeenschappelijke tuin
- Aanwezigheid van zonnepanelen
- Mogelijkheid tot Hamsterhuren

Dit project komt in aanmerking voor Hamsterhuren®:
Met Hamsterhuren® kan je je huishuur gebruiken als inbreng bij de aankoop van je woning. Je kan tot maximum de helft van je betaalde huishuur inbrengen voor het afsluiten van je woonlening en je hebt tot 8 jaar tijd om te beslissen of je eigenaar wordt van je woning. Meer informatie over het concept kan je terugvinden op onze website: https:

Neem contact op