Appartement te huur

1195€ + 15€ per maand

2 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11171445
Immoweb code : 11171445

Overzicht

2 slaapkamers
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueus nieuwbouwappartement met 2 slpks in het centrum van

Knap instapklaar appartement, gelegen in het centrum van Tessenderlo, op wandelafstand van winkels, horeca, diensten, openbaar vervoer, scholen, ..., en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes en de E313.

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping (lift aanwezig).

U betreedt het appartement via een inkomhal, met gastentoilet en voorzien van een ruime op maat gemaakte vestiairekast. De open leefruimte is opgedeeld in een zithoek met vast TV meubel, een eethoek, en een halfopen keuken. De luxueuze keuken is uitgerust met een inductievuur met geïntegreerde dampkap, vaatwasser, combi-oven, oven, koelkast en granieten werkbladen. Aansluitend is er een koele berging.

Via de leefruimte heeft u toegang tot het ruime west georiënteerde en deels overdekte terras.

De nachthal geeft uit op 2 slaapkamers (één werd voorzien van een ingebouwde kast), de badkamer met ruime inloopdouche en dubbele lavabo met voldoende kastruimte, en een wasplaats.

In de kelder heeft u een privatieve autostaanplaats en een privatieve kelderberging ter beschikking. De fietsenberging is gemeenschappelijk.

Technieken: vloerverwarming, ventilatie C+, videofoon.

Heel het appartement werd geschilderd en is dus instapklaar. Het aluminium buitenschrijnwerk is voorzien van vliegenramen en in de leefruimte van elektrische screens.

huur: € 1.195 / maand | gemeenschappelijke kosten: € 15 / maand | ondergrondse autostaanplaats en kelderberging inbegrepen | onmiddellijk beschikbaar | EPC: 37

Neem contact op