Appartement te huur

940€ + 40€ per maand

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11402952
Immoweb code : 11402952

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Mooi tweekamerappartement in Tielt-Winge

Mooi appartement in -Het Radiofabriekske-, een voormalig fabrieksgebouw waar vroeger lampenradio's werden gemaakt. Het gebouw werd een aantal jaren geleden volledig gestript en energetisch verbouwd. Hierbij werd de buitenkant van het gebouw volledig in ere hersteld en werden lichtrijke appartementen ingericht.
Appartement bus 7 is gelegen op de eerste verdieping, aan de achterzijde van het gebouw. Na de toegang via de inkomhal met afzonderlijk toilet komt men binnen in de open leefruimte met zitkamer en eetkamer. In het verlengde hiervan bevindt zich de keuken. Aansluitend op de keuken is er een berging/wasplaats. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en een badkamer met bad (+douchescherm), dubbele lavabo met spiegelkast en extra toilet.
Tussen het appartement en de technische ruimte op het gelijkvloers zijn de nodige leidingen voorzien voor tv en internet.
Het appartement is volledig geschilderd en voorzien van led-verlichtingsarmaturen en verduisteringsgordijnen en is dus volledig instapklaar.
Het appartement is direct beschikbaar.

Neem contact op