Appartement te huur

*

2 slaapkamers 76 vierkante meters

Immoweb code : 10986915
Immoweb code : 10986915
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement

Zoek je een hip en volledig gerenoveerd appartement in het bruisende centrum van Turnhout?

Dit appartement is een echte parel, bereikbaar via zowel een trap als een handige lift. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd in een ruime hal met een handige vestiaire om je jassen op te bergen. De gezellige woonkamer heeft een open keuken met moderne inbouwapparatuur, waaronder een ijskast, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heb je via een grote schuifdeur een adembenemend uitzicht over de stad.

De stijlvolle badkamer, toegankelijk vanuit de woonkamer, heeft een ligbad en douche, een wastafel en een spiegel met opbergruimte. Natuurlijke ventilatie is ook voorzien in de badkamer. Aan de achterzijde van het appartement vind je twee comfortabele slaapkamers en een handige bergruimte voor het opbergen van huishoudelijke apparaten.

De grote raam in de woonkamer heeft zonnewering en een elektrisch rolluik, terwijl alle andere ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas en elektrische rolluiken. Bovendien is het dak onlangs volledig gerenoveerd, wat voldoet aan de geldende isolatienormen. Op de kelderverdieping heb je zowel een persoonlijke berging als een gemeenschappelijke ruimte voor het plaatsen van afvalcontainers tot je beschikking.

Beschikbaar vanaf januari 2024

Bijzonderheden:

Vaatwasmachine
Ingebouwde koelkast
Combi-oven
Gemeenschappelijke kosten € 250 inclusief water en gas.

Neem contact op