Appartement te huur

850€ + 50€ per maand

1 slaapkamer 83 vierkante meters

Immoweb code : 11324750
Immoweb code : 11324750

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw BEN appartement met 1slaapkamer en tuintje

Prachtig en ruim gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en autostaanplaats

Dit nieuwbouw appartement is gelegen in het centrum van Turnhout nabij winkels, eetgelegenheden, openbaar vervoer, etc. Ideaal gelegen in centrum Turnhout, alles binnen handbereik en op wandel- en fietsafstand.

We betreden het gelijkvloers appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De praktische en ruime woonkamer met open keuken van 39m² geniet van veel natuurlijk lichtinval dankzij de grote schuifraam met uitzicht op de tuin. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, inductie kookplaat, dampkap, koelkast en combi-oven. Verder is er een berging met aansluiting voor wasmachine. Er is 1 slaapkamers aanwezig van 12m², deze bevind zich aan de voorzijde van het appartement. Via de hal gaan we naar de prachtige badkamer met gouden kranen, inloopdouche en enkele lavabo. Toilet met handenwasser is apart van de badkamer. Verder heeft de tuin een poortje die toegang biedt tot de autostaanplaats en fietsenberging. En kan je via deze weg gemakkelijk je boodschappen in-en uitladen.



Extra's:
- Energie zuinig
- Onmiddellijk beschikbaar
- €50 gemeenschappelijke kost
- Autostaanplaats en fietsenberging
- Beschikbaar 1/07 kan in onderling overleg vroeger
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op