Appartement te huur

5000€ + 500€ per maand

3 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 11340375
Immoweb code : 11340375

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Observatorium Duplex 250m2 3SLK 3BDK 2 parkings

Genesteld in een domein met verschillende eigendommen, leidt een privéweg, omgeven door tuinen en beveiligd door een toegangspoort, naar dit buitengewone, ultramoderne penthouse-duplex, ontworpen door architect MARC CORBIAU.

Via de entreehal - met gastentoilet en -garderobe - kom je in een grote woonkamer met open haard en eethoek, die in verbinding staat met een uitstekend uitgeruste keuken. Deze ruimte komt uit op een terras op het zuiden met prachtig uitzicht over de tuinen. Aan de nachtkant zijn er twee zeer ruime slaapkamers, elk met een eigen kleedkamer en douche of badruimte. Boven is een derde slaapkamer met kleedkamer en doucheruimte, die uitkomt op een aangenaam terras op het zuidwesten. Het is hier erg rustig!

Het gebouw is ontworpen voor zeer laag energieverbruik, met zonnepanelen en driedubbele beglazing. Twee interne parkeerplaatsen inbegrepen, externe parkeerplaats, kelder, dubbele ventilatie, gasboiler, zonnescherm, wasruimte, alarmsysteem, elektrische rolluiken, domotica, lift, zonnepanelen. Alle moderne comfort in een groene omgeving. PEB B+ = zeer laag energieverbruik. Voorziening voor gemeenschappelijke lasten van €500 (schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, onderhoud lift, onderhoud tuin). Onmiddellijk beschikbaar.

Neem contact op