Appartement te huur

4500€ + 300€ per maand

3 slaapkamers 263 vierkante meters

Immoweb code : 11404411
Immoweb code : 11404411

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
263 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ukkel I Fort Jaco

In de populaire wijk Fort-Jaco, appartement in eigentijdse stijl met een bruto oppervlakte volgens PEB van 263 m ² met drie slaapkamers en een ideaal georiënteerd terras.

Het appartement, gelegen op de 2e verdieping van een klein modern gebouw, komt uit op een grote inkomhal en leidt naar de woonkamers badend in het licht dankzij de grote ramen die als volgt zijn georganiseerd: Een ontvangstruimte met gashaard en geïntegreerde bibliotheek met uitzicht op het terras op het zuidwesten, een tweede woon / familiekamer en een grote volledig uitgeruste keuken. Het nachtgedeelte biedt een grote slaapkamer van 36 m ² met grote kleedkamer en badkamer en suite en twee andere slaapkamers met elk kantoorruimte, kleedkamer en eigen badkamer. Een aparte wasruimte maakt de set compleet.

Andere: gepantserde deur, gedeelde fitnessruimte, individuele verwarming, kelder, garage, twee extra parkeerplaatsen (verplicht), gemeenschappelijke kosten 300 EUR. PEB: C +

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels, restaurants en de nabijheid van het Sonian Forest. Het is een rustige en familiale omgeving met een aangename levenskwaliteit tussen stad en bossen.

Neem voor verdere vragen contact op met Laurence Ballaux op + 32 (0) 2640 08 01.

Neem contact op