Appartement te huur

900€ + 25€ per maand

1 slaapkamer 55 vierkante meters

Immoweb code : 11240583
Immoweb code : 11240583

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
55 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Mooi appartement

Zeer mooi, lichtrijk appartement op de 3de verdieping (geen lift !)van een kleine residentie van 8 individuele appartementen te huur. Compleet gerenoveerd. Het appartement werd volledig gestript en terug compleet opnieuw opgebouwd. Appartement voldoet aan de nieuwe isolatienormen en is bijgevolg energiezuinig. Het appartement is na de renovatie terug een 1ste bewoning. Dus splinternieuw !
Appartement heeft een mooie hyper uitgeruste keuken, nieuwe centrale verwarming op aardgas, slaapkamer met ingemaakte dressingkast, badkamer met douche, kamer en badkamer met glazen schuifdeur, mooie ruime leefruimte met veel lichtinval. Te huur vanaf 01/04/2024.
Dit appartement is een echt pareltje!
Bent u geïnteresseerd ? Wat wij zoeken is bij voorkeur een werkend koppel. Bij interesse, gelieve ons een mail te sturen waarin u zichzelf en uw partner voorstelt. (Op standaardmails zal niet geantwoord worden) Nadien zullen wij een selectie maken en de mensen via mail contacteren om een bezoek in te plannen. Gelieve de bewoners van het gebouw niet lastig te vallen voor eventuele bezichtigingen. Enkel contact via mail naar [email protected]

Tres bel appartement, complètement renouvé.
1 chambre avec dressing
salle de bain
cuisine super équipé
chauffage au gaz
super isolé (très peu de coût de chauffage)
première habitation après rénovation totale.
Intéressé? Présentez vous et vos membres de famille dans un mail au [email protected]
Après nous vous contacterez.

Neem contact op