Appartement te huur

985€ + 130€ per maand

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11350747
Immoweb code : 11350747

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement met dakterras.

Welkom in deze prachtige penthouse op de derde verdieping van een schitterende nieuwbouwresidentie. Bereikbaar met gemak dankzij de lift die je rechtstreeks naar deze betoverende plek brengt.

Binnenkomend word je verwelkomd door een warme sfeer, met keramische parketvloeren die elegantie en duurzaamheid combineren. Twee royale slaapkamers en een badkamer met een luxueuze inloopdouche en een smaakvolle wastafel bieden de perfecte rustplek.
Boven vind je een ruime zolder, toegankelijk via een zolderluik. Met een Velux-raam dat de ruimte verlicht, is dit de ideale opslagplaats voor al je spullen.

De leefruimte straalt grandeur uit, met hoge plafonds onder het fraaie zadeldak. Een gezellige gashaard creëert een intieme sfeer tijdens koelere avonden.

De open keuken, uitgerust met een luxueus gasfornuis, vaatwasser en alle moderne gemakken, nodigt uit tot culinaire avonturen. Een aangrenzende berging biedt extra ruimte, perfect voor het bewaren van lekkernijen en benodigdheden, met zelfs de mogelijkheid om een extra vriezer te plaatsen.

Het hoogtepunt van dit penthouse is het royaal bemeten, zuidwestelijk georiënteerde dakterras. Een oase van rust en ontspanning, perfect om te genieten van zonnige dagen en spectaculaire zonsondergangen.

Neem contact op