Appartement te huur

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 10652866
Immoweb code : 10652866

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/11/2023
Verdieping : 2

Omschrijving

Residentie Mandide

Residentie Mandide is een rustig gelegen en uiterst energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 6 kwalitatief afgewerkte appartementen met elk 2 slaapkamers en ruime zonneterrassen verspreid over het gelijkvloers, de eerste en tweede verdieping. Op het gelijkvloers wordt er tevens een zuidelijk georiënteerde tuin voorzien van maar liefst 31m2.
Op de eerste en tweede verdieping geniet u van een terras voor- en achteraan, met een uniek zicht op de duinen. Door de grote raampartijen beschikken alle appartementen over bijzonder veel lichtinval.

Het project bevindt zich vlakbij het centrum van Wenduine. Met strand, duinen en bos, winkels en diverse drink- en eetgelegenheden op wandelafstand geniet u van een bijzonder gunstige ligging. Ook sportfaciliteiten, zoals de surfclub, zwembad en het padelterrein zijn nabijgelegen. Daarenboven biedt de tramhalte een vlotte verbinding naar alle kustgemeenten.

Bovendien is het gebouw uiterst energiezuinig, met E-peil lager dan 20 en beschikt deze residentie over 17 zonnepanelen, verdeeld over de privatieve appartementen.

Ten slotte kan er ook een garage gehuurd worden in het gebouw voor de prijs van 100 tot 115euro/m.

Interesse? Contacteer ons dan via:
[email protected]
of 050 41 10 13

Neem contact op