Appartement te huur

880€ + 50€ per maand

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11254911
Immoweb code : 11254911

Overzicht

2 slaapkamers
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxueus BEN- appartement met 2 slaapkamers in Zoerle-Parwijs

Luxueus BEN- appartement met 2 slaapkamers in Zoerle-Parwijs

Ligging: Zeer rustige omgeving, doch zijn er verschillende faciliteiten op fiets- en wandelafstand zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten.

Indeling: Woonkamer, open keuken, terras, berging, 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer.
Beschrijving: Men komt het appartement binnen in de woonkamer, deze geef meteen toegang tot het ruime terras en zorgt voor veel lichtinval in het appartement. Aansluitend heeft men de open keuken, dewelke volledig geïnstalleerd is. Verder heeft men de berging, waar de aansluiting is voorzien voor wasmachine en droogkast. Verder heeft men de 2 slaapkamers en badkamer voorzien van lavabomeubel en inloopdouche. Het appartement is ook voorzien van apart toilet met handenwasser.
Het appartement is zeer hoogwaardig afgewerkt alsook gefocust op energiezuinige technieken. Er zijn alsook 2 fietsenstaanplaatsen met mogelijkheid tot elektrisch op te laden. Alsook is er een gemeenschappelijke ruimte voor het afval. Op de parkeerplaats is er alsook een laadpaal voorzien.
Kortom, een energiezuinig, nieuw en instapklaar appartement!

Bijzonderheden:
- Energiezuinig: lucht/water warmtepomp - zonnepanelen
- Laadpaal
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op