Appartement te huur

2 slaapkamers 78 vierkante meters

Immoweb code : 10776090
Immoweb code : 10776090

Overzicht

2 slaapkamers
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

twee-slaapkamer appartement te Wetteren

OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie XO261 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Twee-slaapkamer appartement in Wetteren, nabij het station. De ruime leefruimte is voorzien van veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. Op de verdieping vindt u een hal met meerdere ingebouwde kasten, die leidt naar de lichtrijke leefruimte. Deze leefruimte behoudt enkele authentieke karakterelementen, zoals het plafond, grote ramen en gedetailleerde sierlijke schouw. Grenzend aan de leefruimte ligt de keuken, uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap en 2 spoeltafels. Vanuit de leefruimte leidt een nachthal naar de 2 slaapkamers en de badkamer, voorzien van een bad met douche, 1 wastafel en een toilet.
Met aparte ingang en geen gemeenschappelijke kosten. Huurprijs van €675 per maand, onmiddellijk beschikbaar. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 78 vierkante meter en een EPC-label D.

Neem contact op