Appartement te huur

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 10053071
Immoweb code : 10053071

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Vrolijk appartement met retro vibe vlakbij park Den Brandt

Dit sunny appartement met zijn cleane looks vind je in de residentiële wijk aan park Den Brandt. Tasty restaurants, openbaar vervoer en een keur van winkels zijn hier op loopafstand.
De black & white marmeren inkomhal van dit gebouw is een feestje voor retroliefhebbers.
Je hebt de keuze uit lift of trap om dit blije appartement op de eerste verdieping te bereiken.
Good vibes all over als je hier binnenkomt. Een zee van licht, strakke lijnen, authentiek mozaïekparket, wat wil je nog meer? De cleane goed uitgeruste witte keuken met ontbijteiland matcht magisch met de retrosfeer. What you see is what you get. Fraaie raampartijen, veel ruimte. Ook de details zitten helemaal goed: mooie deuren met moulures, fraaie vensterbanken en plinten.
Achteraan twee slaapkamers met zicht op de groene omgeving. De kleinste van de twee geeft toegang tot het overdekte terras en biedt uitzicht op de heerlijk begroeide tuin.
De strakke witte badkamer met smaakvolle wastafel en inloopdouche knipoogt naar de art deco en doorstaat de toets des tijds moeiteloos. En het toilet is prettig apart.
Genieten van een cocktail of zuiders tafelen bij het mediterrane Boëna of die welverdiende drink na een cultuurwandeling in het Middelheim? Hier hoef je je geen dag te vervelen. Bovendien zijn alle invalswegen, faciliteiten en OV om de hoek.

Neem contact op