Appartement te huur

2 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 10520749
Immoweb code : 10520749

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Funky tweeslaapkamerappartement te Pulhof- Oosterveld

In dit respectvol en kwalitatief gerenoveerde tweeslaapkamerappartement te Oosterveld ervaar je onversneden esthetisch wooncomfort. Het ligt op de derde verdieping van een kleinschalig jaren 60-gebouw, residentieel gelegen in het felbegeerde Oosterveld Pulhof, met tal van winkels, parken, scholen en invalswegen om de hoek.
In de heerlijk lichte, ruim bemeten leefruimte op authentiek visgraatparket proef je meteen de aangename en typerende sfeer. Zowel de karaktervolle glasdeuren als de fraaie sierschouw refereren aan die o zo herkenbare sixties stijl. De grote raampartijen bieden uitzicht op de brede laan, waar je de seizoenen letterlijk ziet passeren.
De oogstrelende taylor-made eiken keuken met coole terrazzovloer is een echte hotspot waar je ten volle kan genieten van uitgebreid kokkerellen. Ze is uitgerust met hoogstaande apparatuur met als absolute eyecatcher de moderne Novy dampkap.
Aan de achterzijde vind je de twee ruime slaapkamers op warm retro vloertapijt. En kenners zullen meteen vallen voor de prachtige authentieke stalen raampartij. De eerste slaapkamer met ingebouwde kast geeft toegang tot het terras. De master geniet op zijn beurt van een ruime ingebouwde kastenwand waarin plek voorzien is voor aansluiting van was- en droogmachine.
Nog zo’n highlight in dit appartement vormt de funky rood betegelde badkamer met terrazzovloer, toilet, ligbad en badkamermeubel. Hij brengt dagelijks fleur en kleur in je leven.
Een mooie balans tussen authen

Neem contact op