Appartement te huur

1580€ + 110€ per maand

3 slaapkamers 129 vierkante meters

Immoweb code : 11207236
Immoweb code : 11207236

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
129 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw appartement met ruime tuin en 3 slaapkamers


Zeer ruim BEN nieuwbouw (Bijna Energie Neutraal) gelijkvloers appartement in een rustige éénrichtings-zijstraat van het centrum van Sint Antonius met een binnenoppervlakte van 129 m2 (volledig geschilderd afgewerkt) met:
Inkom, aparte wc met softclose bril en handenwasser, badkamer met ligbad en inloopdouche, modern lavabomeubel en spiegel met verlichting, glazen deur naar woonruimte met veel ramen. De open keuken is volledig geïnstalleerd: kookeiland met inductiekookplaat en afzuig in de kookplaat (geen dampkap die in de weg hangt), dubbele spoelbak, een afwasmachine, oven, ruime ijskast, en een mooi wit marmerachtige composieten werkblad. Greeploze witte kasten. Naast de keuken is nog een ruime berging voor voorraad, wasmachine en droogkast. Er zijn drie slaapkamers, waarvan 1 ook kan dienen als dressing of bureau. In alle slaapkamers zijn vliegenramen en in de living is een vliegenschuifraam voorzien. Overal loopt een mooie parkettegel door. Overal vloerverwarming, extra sierradiator in de badkamer.
De living geeft langs 2 aparte schuifdeuren uit op een ruim terras, gedeeltelijk overdekt en een volledig omheinde tuin van 357m2 achter en naast het appartement, dus zon ’s ochtends alsook namiddag en avond.
Ondergronds bevinden zich 2 ruime parkeerplaatsen en een aanpalende berging van 12 m2. Er zijn 4 zonnepanelen bij het appartement.
Zeer gunstig EPC E-peil 27, m.a.w. BEN woning (Bijna Energie Neutraal).
Een aanrader!



Neem contact op