Appartement te huur

725€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 11366107
Immoweb code : 11366107

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim gelijkvloersappartement met 2 slpk & standplaats voo...

Ontdek het comfort en de praktische indeling van dit instapklare, gelijkvloers appartement in Zomergem. Perfect voor wie op zoek is naar een ruime en energiezuinige appartement, dit appartement biedt alles wat u nodig heeft om direct thuis te voelen. Bij binnenkomst verwelkomt een handige inkomhal u, die leidt naar een ruime leefgedeelte. De grote living creëert een uitnodigende ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De volledig ingerichte keuken beschikt over een praktische bergruimte/wasplaats, die zorgt voor extra comfort.

Dit appartement telt twee slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en comfort, alsook een badkamer uitgerust met een ligbad om heerlijk te ontspannen na een lange dag. Bovendien verhoogt een afgesloten, private autostandplaats, direct toegankelijk vanuit het gebouw, het gemak en de veiligheid van uw woonervaring.

Gelegen op een centrale locatie in Zomergem, profiteert dit appartement van een ruime parkeergelegenheid voor het gebouw en een uitstekende bereikbaarheid. De energiezuinige aard van het appartement staat garant voor lage woonlasten, terwijl de centrale ligging zorgt dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn.Ruim, praktisch gelijkvloersappartement op een boogscheut van het centrum van Zomergem!

Interesse in dit centraal gelegen gelijkvloersappartement?
Maak online uw afspraak op www.unicum.be of stuur een e-mail naar [email protected]

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op