Appartement te koop

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 10813513
Immoweb code : 10813513

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Recent & ruim 2 slpkr apppartement in centrum Aalst

Op zoek naar een recent & ruim appartement met 2 slaapkamers, een open zicht én op wandelafstand van het centrum Aalst? Dan is dit appartement, gelegen tussen de Capucienenlaan en de parking Keizershallen, misschien wat u zoekt.

Het appartement bevindt zich in residentie "De Keizer", een kwalitatief afgewerkt gebouw uit 2008. Het appartement heeft een goede lichtinval en een prima indeling; inkomhal met vestiairekast, grote leefruimte en semi-open-keuken. Deze volledig uitgeruste keuken geeft via een schuifraam uit op een gezellig overdekt terras.
Verder een nachthal met aansluiting op de wasplaats, badkamer met douche, apart toilet en de 2 slaapkamers. Overname bepaald meubilair bespreekbaar.

Het appartement is reeds voorzien van dubbele beglazing, isolatie rondom (B-score EPC), conforme elektriciteit en centrale verwarming op aardgas.

Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse autostaanplaats à 20.000,- euro. Lift aanwezig, ondergronds ook een gemeenschappelijke fietsenberging en nog een individuele bergkast.

Ook interessant als opbrengsteigendom!

Voor meer informatie of een bezoekje ter plaatse, contacteer ons via [email protected] of via 053 / 89 99 66.

Neem contact op