Appartement te koop

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 10871520
Immoweb code : 10871520

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar 2 slk appartement met terras in centrum Aalst

In centrum Aalst vinden we op de 2de verdieping dit instapklare 2-slaapkamer appartement. Deze topper is gelegen nabij invalswegen richting E40 en is dus vlot bereikbaar, op wandelafstand van de Grote Markt en in de nabijheid van winkels, horeca, openbaar vervoer,...

Naast een topligging met alle voorzieningen binnen handbereik heeft dit appartement ook nog eens een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 88m².

Indeling: inkomhal, afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers, badkamer met lavabo en bad met muurtje om te douchen, grote lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats, aansluitend de halfopen keuken. Het schuifraam in de leefruimte geeft uit op het zonneterras waar het heerlijk vertoeven is.

Het appartement wordt verwarmd door middel van CV op aardgas met een nieuwe condensatieketel met afgifte via radiatoren, is voorzien van dubbele beglazing en heeft een gunstig EPC. In het gebouw is ook een lift aanwezig.

Er is de mogelijkheid om in het gebouw een autostaanplaats aan te kopen.

Word jij de nieuwe eigenaar van dit instapklaar appartement? Bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op