Appartement te koop

649000€

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11081955
Immoweb code : 11081955

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Appartement

Dit prachtige appartement, op de 4e verdieping, biedt een royaal bewoonbaar oppervlakte van 200m². Oorspronkelijk waren het twee afzonderlijke appartementen, maar ze zijn vakkundig samengevoegd om een ruime en comfortabele woonomgeving te creëren.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de inkomhal met een gastentoilet, waarna u wordt geleid naar de woonkamer met een aparte eetkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Vanuit deze ruimtes heeft u toegang tot een terras, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op het park. De zuidoostelijke oriëntatie van het terras zorgt voor natuurlijk licht en een ontspannen sfeer.
Een hal leidt naar de volledig uitgeruste keuken, een ruime slaapkamer met een dressing en badkamer en een vierde slaapkamer. Er is voldoende ruimte is voor het hele gezin of gasten.
Daarnaast biedt dit appartement extra gemak met een ruimte gesloten garageboxen en twee kelders op de min 1, waardoor u voldoende parkeergelegenheid en opslagruimte heeft. Mogelijkheid tot het aankopen van een extra garagebox.
De ligging van dit appartement is werkelijk ideaal, met een schitterend uitzicht op het park en op korte afstand van alle voorzieningen die Aalst te bieden heeft. Het is de perfecte plek om te genieten van comfortabel en stijlvol wonen in een rustige omgeving.
Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op