Appartement te koop

315000€

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11348550
Immoweb code : 11348550

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Appartement 138m² met garage aan stadspark

- Bezoekdag: ZA 18/5 - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Welkom in jouw nieuwe thuis, gelegen op de gegeerde Parklaan in Aalst. Dit appartement van 138m² bevindt op de 4de verdieping en biedt niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook een overvloed aan comfort en functionaliteit.

Twee autostaanplaatsen op het domein zorgen voor stressvrij parkeren. Daarnaast is er een ondergrondse inpandige garage, dewelke afzonderlijk aan te kopen is.

De grote inkomhal op het gelijkvloers biedt niet alleen brievenbussen, maar ook een video/parlofoon voor extra veiligheid. Met een gebruiksvriendelijke lift bereik je moeiteloos de 4de verdieping.

Bij binnenkomst via de inbraakveilige voordeur stap je in een ruime hal met een vestiaire en een gastentoilet. Daar het appt. op een hoek gelegen is heb je in de woonkamer een oase van licht door de vele raampartijen. Een massief houten parketvloer en elektrische zonnescreens voegen een vleugje luxe toe.

De afgesloten keuken is zeer functioneel en compleet met elektrisch kookfornuis, vaatwasser, koelkast, oven, en microgolfoven. Keramische vloertegels en een aansluitend terras maken deze ruimte compleet.

Drie slaapkamers, waarvan 2 met vloerhoge ramen, toegang tot het terras en automatische rolluiken, bieden comfort en veelzijdigheid. De moderne badkamer is voorzien van alle gemakken, inclusief bad/douche, lavabo, wandradiator en toilet.

Verwarmen gebeurt centraal op gas. Nutstellers bevinden zich in een afgesloten ruimte op deze…

Neem contact op