Appartement te koop

398000€

2 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11366136
Immoweb code : 11366136

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

HIGH-END APP. MET RUIM ZONNETERRAS EN CARPORT(S)

KIJKDAG ZAT. 18 MEI OP AFSPRAAK. Gelegen op de 2e verdieping van de magnifieke Residentie GABY vinden we dit quasi nieuw app. De kleinschalige residentie werd in 2019 gerealiseerd.
De ligging is buitengewoon gunstig, met nabijheid van diverse voorzieningen, zoals winkels, stadscentrum en de snelwegoprit/-afrit.
Natuurliefhebbers zullen het nabijgelegen gebied ‘Honegem’ zeker waarderen.
Dit instapklaar appartement van 112 m² (exclusief terras) heeft een schitterende afwerkingsgraad. De indeling is als volgt: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte (29 m², uitgerust met steellook deur) met toegang tot het ruime zuidgeoriënteerde terras aan de voorzijde (14m²), open compleet ingerichte keuken met afzonderlijke bergruimte/wasplaats.
Verder zijn er 2 ruime slaapkamers (18 m² en 13 m²).
De 2 privatieve zonnepanelen zijn een extra troef bij dit energiezuinige app. Verder is er nog een ruime gemeenschappelijke fietsenberging en afvallokaal op het gelijkvloers.
Er zijn 2 achtergelegen carports, waarvan één VERPLICHT aan te kopen en de tweede OPTIONEEL aan te kopen aan 15.000 euro per stuk.
CV AARDGAS. LIFT AANWEZIG. VENTILATIESYSTEEM TYPE D. ELEKTRISCHE KEURING CONFORM. De verkoop valt onder de verkooprechten en niet onder btw.
Kortom, een fantastisch aanbod op een uiterst unieke locatie.


Renovatieplicht: nee

Neem contact op