Appartement te koop

279000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11389445
Immoweb code : 11389445

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruim appartement met 2 terrassen te Aalst! 

Dit appartement bevindt zich op de 3de verdieping (lift aanwezig) en beschikt over een ruime inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met eetplaats (meer dan 40 m²), keuken met zithoek en berging, 3 mooie slaapkamers, een badkamer (douche, bad en lavabomeubel) en nog een extra toilet.

Zowel vooraan als achteraan is een terras aanwezig over de volledige breedte van het appartement zodat u de hele dag kan genieten van de zon! Een extra troef is het uniek uitzicht over de stadsrand. Er is ook een privé-kelderberging aanwezig!

Het appartement is voorzien van CV op aardgas, gunstig EPC (B-label), ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=1Me5yCw3dV6

Bij dit appartement hoort tevens een garagebox in de ondergrondse parking (voorzien van automatische poort), deze dient nog apart aangekocht te worden.

Ideaal gelegen vlakbij het stadspark van Aalst en Osbroek, op wandelafstand van het centrum! Tevens vlakbij winkels (o.a. AD Delhaize) en openbaar vervoer! Ook met de wagen heeft u een vlotte aansluiting met E40 en andere verbindingswegen!

Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer ons via [email protected] of 0477 17 44 20.

Neem contact op