Appartement te koop

248000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 11398115
Immoweb code : 11398115

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Afgewerkt nieuwbouwappartement te Aalst !

Ontdek dit exclusief nieuwbouwproject in het hart van Aalst, waar nog slechts één appartement beschikbaar is.

Het laatste appartement, belichaamt luxe en comfort. Als toekomstige eigenaar wordt dit appartement voor u volledig afgewerkt, met hoogwaardige materialen en een stijlvolle inrichting die voldoet aan de hoogste normen. Indien u meer details wenst over de afwerking kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

De aankoop van het grondaandeel valt onder het registratierecht, terwijl de constructie onderhevig is aan BTW (met mogelijkheid tot 6% BTW).

Gunstig gelegen in Aalst, geniet u van een uitstekende bereikbaarheid tot winkels, scholen, het station en het openbaar vervoer. Het nabijgelegen buurt park Rozekensbos biedt een groene oase op loopafstand, waardoor u kunt ontspannen te midden van de natuur.

Dit appartement is momenteel volop in afwerking en zal dit najaar instapklaar zijn!

PRIJS APPARTEMENT: 248.000 euro excl. kosten.
Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats aan te kopen voor 25.000 euro exclusief kosten, of een dubbele parkeerplaats voor 35.000 euro exclusief kosten. Daarnaast kan er ook supplementair gekozen worden voor een bovengrondse parkeerplaats voor 12.500 euro exclusief kosten.

Voor meer info of een bezoek aarzel niet om ons te contacteren ;
0497 37 37 96
[email protected]

Neem contact op