Appartement te koop

* 585500€

3 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 10259919
Immoweb code : 10259919
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Uniek dakappartement met 2 zonneterrassen.

Dit appartement is een echt pareltje. Het is supergoed ingedeeld met een ruime woonkamer badend in het licht door de grote ramen die uitgeven op een groot zuidgericht terras. Mooie, open keuken met eiland. Toegang tot een slaapkamer met aangrenzende badkamer met douche en wastafel. De 2 andere slaapkamers betreedt men via de nachthal waar zich ook een ruime badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet bevindt. De grote slaapkamer heeft toegang tot een 2de terras. In de inkomhal is er een gastentoilet met handenwasser en toegang tot een zeer ruime berging voor o.a. wasmachine en droogkast. Elk appartement is uitgerust met een domotica systeem. Afwerking in zeer duurzame materialen. Keuken, badkamer en vloeren naar keuze van de klant.O’rizon is een prachtig nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op een heuvel in het centrum van Aarschot. Het omvat 3 bouwvolumes met in totaal 76 zeer lichtrijke hoekappartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Bovendien wordt het ingeplant in een prachtig groen gebied met gemeenschapstuin.
Met een E-peil van 20 zijn de BEN-appartementen van O’rizon performanter dan de actuele norm van E30. Als eigenaar profiteer je daardoor 5 jaar lang van een vrijstelling van onroerende voorheffing. O’rizon is een gasloos woonproject.
De energie voor warm water en verwarming wordt gewonnen uit geothermie, aangestuurd door zonnepanelen. Groendaken, vloerverwarming, energie-efficiënte verlichting, ventilatie type D, slimme domotica…

Neem contact op