Appartement te koop

* 279000€

1 slaapkamer 67 vierkante meters

Immoweb code : 10639876
Immoweb code : 10639876
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
67 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Dé nieuwe manier van wonen - Tijdelijk aan 6% BTW

!! De tijdelijke BTW-verlaging (6% in plaats van de gebruikelijke 21%). Wees er snel bij als u nog wil genieten van deze gunstige regeling !!

Nieuwbouwstadswijk De Torens kadert in het masterplan van de Stad Aarschot om de stad te vernieuwen en aantrekkelijker te maken voor jong en oud. Een stad met een rijk verleden en een duidelijke toekomstvisie.

Het project herbergt vijf verschillende woonzones met elk hun eigen, unieke karakter. Daarboven bouwen we een nieuw autovrij centrum met gezellige winkels, een mooi centraal plein en tal van groene zones.

Het project herbergt 1 tot 3- slaapkamerappartementen met ruime leefterrassen en grote raampartijen. Ondergronds is een ruime parkeergaragevoorzien. De mogelijkheden zijn legio; contacteer ons voor het verkrijgen van alle informatie.

Bij de afwerking van de appartementen staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Zo heeft u als koper inspraak in de afwerking én de indeling van uw appartement met keuze uit de beste materialen.
Door de installatie van warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen bent u voorbereid voor de toekomst. Het project gooit hoge ogen op vlak van duurzaamheid.

Wenst u ons modelappartement te bezoeken? Dit kan op afspraak.

Interesse? Contacteer ons via www.detorens.be of 0495 38 70 38.

Neem contact op