Appartement te koop

185000€

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 11037770
Immoweb code : 11037770

Overzicht

1 slaapkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Appartement

Appartement met 2 slaapkamers en balkon - Lage lasten - Rue Plantin 14, Anderlecht

We hebben het genoegen u dit charmante appartement met 2 slaapkamers voor te stellen, ideaal gelegen in de Rue Plantin 14, Anderlecht. Met zijn aantrekkelijke kenmerken en gunstige ligging is deze woning een niet te missen kans.

De flat biedt een comfortabele en functionele leefruimte. Het is onlangs gerenoveerd en biedt een aangename en gastvrije sfeer vanaf het moment dat je binnenkomt. Opbergkasten in de hal en slaapkamer houden je spullen goed georganiseerd.

Je zult ook het balkon waarderen, dat een privé buitenruimte biedt waar je kunt ontspannen en genieten van het mooie weer.

De onlangs geïnstalleerde individuele gasketel biedt een efficiënt en zuinig verwarmingssysteem voor optimaal comfort het hele jaar door. Bovendien zijn de kosten voor mede-eigendom laag, wat een extra voordeel is.

Anderlecht is een dynamische wijk met een verscheidenheid aan voorzieningen in de buurt. Er zijn winkels, supermarkten, scholen, parken en openbaar vervoer op wandelafstand van de flat, wat het dagelijkse leven vergemakkelijkt.

De totale oppervlakte van de flat is 56 m2, wat een functionele en goed ingerichte ruimte oplevert.

Bovendien is de onroerende voorheffing aantrekkelijk, wat een financieel voordeel is voor toekomstige huiseigenaars.

Mis deze kans niet om een flat te verwerven met een balkon, lage lasten en een recent geïnstalleerde individ

Neem contact op