Appartement te koop

295000€

3 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 11056170
Immoweb code : 11056170

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Appartement 2 slaapkamers + bureau, parking en kelder

Prachtig appartement te koop in Anderlecht! Deze ruime woning is uitstekend onderhouden, gebouwd in 2006 en biedt een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 105 m². Met twee slaapkamers en een bureau is het de ideale leefruimte voor gezinnen, koppels of professionals die op zoek zijn naar een elegante en functionele woonplaats.
De indeling van het appartement is als volgt: een inkomhal, een woonkamer met open keuken, een terras, een badkamer, 2 slaapkamers, een bureau en een wasruimte. De volledig uitgeruste keuken is een droom voor kookliefhebbers. Na een drukke dag kunt u ontspannen op het ruime terras, perfect voor zonnige dagen of gezellige avonden met vrienden en familie.
De verwarming is individueel op gas en de energieprestatiecoëfficiënt (PEB) is een C-score. De locatie aan de Avenue Prince de Liège biedt niet alleen een rustige omgeving, maar ook nabijheid tot winkels, scholen en openbaar vervoer, waardoor dit appartement de perfecte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een evenwichtige combinatie van comfort, stijl en bereikbaarheid.
Voor meer informatie of een bezoek kunt u contact opnemen met Square Estate op het nummer 02 460 42 01 of via het e-mailadres [email protected]. Welkom thuis!

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op