Appartement te koop

184900€

2 slaapkamers 65 vierkante meters

Immoweb code : 11150748
Immoweb code : 11150748

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers van 65m².

Ontdek nu een kans die je niet mag missen bij Optimmo-Invest! Dit appartement, ideaal voor investering of als eerste aankoop, biedt een goede balans tussen aantrekkelijke prijs en strategische locatie. Gelegen op de 1e verdieping, bestaat het appartement uit een inkomhal met vestiaire, een woonkamer van 30m², een keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en aparte wc. Voor extra comfort kan een afgesloten garage optioneel worden aangeschaft op de begane grond voor slechts 20.000€.
Hoewel het appartement wat werk nodig heeft, is het potentieel onbetwistbaar. De maandelijkse kosten van 270€ omvatten verwarming, water, lift, syndicus, verzekering en reservefonds, waardoor het beheer vereenvoudigd wordt.
Enkele verbeteringen zijn te voorzien, maar met een gemeenschappelijke mazoutketel, gepantserde deur, dubbele beglazing en een kleine mede-eigendom biedt dit appartement een stevige basis voor een gepersonaliseerde renovatie.
Mis deze kans niet! Neem contact met ons op via 02/342.11.14 om een bezoek te plannen en het potentieel van dit appartement bij Optimmo-Invest te ontdekken. Maak van dit project jouw blanco canvas om te renoveren volgens jouw smaak en aspiraties! Energieprestatiecertificaat G 193 kg CO2/m².jaar.

Neem contact op