Appartement te koop

349000€

3 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11218520
Immoweb code : 11218520

Overzicht

3 slaapkamers
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

ONDER-OPTIE - Appartement te koop

ONDER-OPTIE - Gaëlle en Sylvain presenteren u dit uitzonderlijke appartement te koop in Anderlecht. Gelegen nabij belangrijke wegen, dit ruime appartement van 123m² gebouwd in 2017 is in perfecte staat en biedt alle comfort die u nodig heeft.

Dit appartement is modern, met een slimme indeling die de ruimte optimaliseert. Het heeft 3 slaapkamers, ideaal voor een gezin, evenals een lichte en uitnodigende woonkamer. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, perfect voor kookliefhebbers.

De terrassen zijn een echt pluspunt, met een echt privé buitenruimte waar u kunt ontspannen en van de zon kunt genieten. Bovendien is het appartement gelegen in een rustige en residentiële omgeving, biedt volledige rust en privacy.

De locatie van dit appartement is ook zeer handig, met voorzieningen zoals supermarkten, scholen en openbaar vervoer in de buurt. Bovendien is het goed verbonden met belangrijke snelwegen, waardoor woon-werkverkeer gemakkelijk is.

BIEDEN VANAF 349.000 EUR + 30.000 EUR voor een ruime ondergrondse parkeerplaats, waardoor het een uitstekende investeringsmogelijkheid is. Mis de kans niet om dit uitzonderlijke appartement te bezoeken of meer informatie te krijgen. Neem nu contact op met uw nummer 1 vastgoedkantoor van het Century21 Ever One-netwerk, op 02 241 21 21 of per e-mail op [email protected].

Vraag naar de referentie RU van [15/12/2023].

Deze aankondiging is alleen ter informatie en niet bindend. Wacht niet langer, dit appartement za…

Neem contact op