Appartement te koop

345000€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 11352729
Immoweb code : 11352729

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement

Immo 2.0 heeft het genoegen u "Claudia" aan te bieden, een appartement op de begane grond in een residentie uit 2014 waar charme en moderniteit harmonieus samengaan. Dit appartement met 3 slaapkamers bevindt zich in de Rue des matériaux, vlakbij alle voorzieningen en het openbaar vervoer.

Het bestaat uit

Een hal met garderobe die leidt naar een ruime woonkamer van 46 m2. Een volledig ingerichte open keuken met toegang tot een bijkeuken en de nachthal. 3 ruime slaapkamers. De moderne doucheruimte en badkamer met dubbele wastafel en toilet voegen een vleugje comfort toe aan je dagelijks leven.

Een privétuin en terras nodigen je uit om te ontspannen en bieden de ideale omgeving voor gezellige momenten in de buitenlucht. Geniet van het warme weer in deze buitenruimte, die snel je oase van rust zal worden.

Met 118 m2 woonoppervlak biedt deze flat de perfecte balans tussen ruimte, comfort en moderniteit. Mis de kans niet om hier je thuis te maken, waar elke dag een nieuwe kans biedt om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Voor extra gemak zijn er een wasruimte en een apart toilet...

PEB C+ label
Elektriciteit volgens
Dubbele ventilatie
PVC dubbele beglazing


Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verleiden door de unieke sfeer van deze uitzonderlijke flat. Welkom bij kwaliteitsvol wonen, welkom thuis.

Neem contact op