Appartement te koop

265000€

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 11411156
Immoweb code : 11411156

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers nabij het park van Neerpede.

Appartement met 2 slaapkamers nabij het park van Neerpede.
Gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer, scholen, parken, winkels... 

Dit prachtig en volledig instapklaar appartement (92m²) met 2 slaapkamers is gelegen op de 5e verdieping en is toegankelijk met een lift.
De eigendom werd grondig gerenoveerd en is ingedeeld als volgt: mooie inkomhal met vestiaire, ruime living (33m²), volledig ingerichte keuken, douchekamer, apart toilet, 2 terrassen (2x 5m²) en 2 slaapkamers. Bovendien beschikt dit appartment over een privatieve kelder, een afgesloten en gemeenschappelijk lokaal voor rolstoelen en kinderwagens en een afvallokaal. 

Het appartement is voorzien van PVC ramen met dubbele beglazing, veiligheidsdeur, parlofoon, waterverzachter en collectieve centrale  verwarming op gas (2 ketels gekoppeld aan 3 boilers-co-generatie GAS). 

Dit appartement heeft een geldige EPC-waarde met label C en een conforme elektrische keuring. 

Bovendien is deze woning schitterend gelegen: nabij het park en de vijvers van Neerpede, de metro, de bussen De Lijn & De Stib, verschillende supermarkten, chrèches en scholen, autosnelweg, ziekenhuizen... Rustig gelegen omgeving met tal van parkeermogelijkheden en de mogelijkheid tot laden en lossen achteraan het gebouw met rechtstreekse toegang tot de lift. 

Zeker een bezoekje waard. 

EPC: 118 kWh/m² jaar 

Neem contact op