Appartement te koop

239000€

1 slaapkamer 61 vierkante meters

Immoweb code : 11147356
Immoweb code : 11147356

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
61 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar, energiezuinig appartement op toplocatie

Gelijkvloers, fris gerenoveerd appartement in een art-deco gebouw dat bestaat uit twee delen: een woonkamer met open keuken en een slaapkamer met geïntegreerde badkamer. Er is een apart toilet, koer en kelder. Deze degelijke eigendom is leuk om in te wonen, te studeren of als pied-à-terre in de stad. Zoniet biedt het gunstige verhuurmogelijkheden. De bereikbaarheid van alles door zijn topligging is een grote troef.

Origineel eiken parket in de woonkamer en nieuwe keramische tegels vanaf het keukengedeelte. De open keuken met veel opbergruimte en een handig kookeiland beschikt over een energiezuinige koelkast, afwasmachine en oven. Er is ruimte voor een microgolfoven. In het rustige, achterste gedeelte is plaats voor een tweepersoonsbed. Er is een comfortabele doucheruimte en wastafel. Een glazen deur leidt naar een stille koer. Eigen ruime, droge kelderruimte (16 m2) met water- en elektriciteitsaansluiting.

Alle nutsvoorzieningen werden vernieuwd met veel stopcontacten en verlichtingspunten. Er wordt gemeenschappelijk verwarmd met een nieuwe hoogrendementsketel. Er is weinig verwarmingsenergie nodig en er is een uitstekend EPC. Alle verplichte attesten dateren van januari 2024.

Het charmante gebouw beschikt over veel authentieke elementen. Belangrijk: de grote gemeenschappelijke kosten werden reeds gedaan (nieuw dak & ketel, EPC, brandveiligheid, schilderwerken). Lage gemeenschappelijke kosten (85 €/mnd).

Info: [email protected]

Geen makelaars, aub.

Neem contact op